Nacházíte se zde: Úvod Regiony 02 Středočeský region Naši členové se chlubí Edita Vaníčková Makosová získala ocenění OKnA - 2013

Edita Vaníčková Makosová získala ocenění OKnA - 2013

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

ve dnech 16. a 17. dubna 2013 v Mahenově knihovně v Brně proběhl 2. ročník přehlídky OKnA ( O Knihovnických Aktivitách). Motto soutěžní přehlídky bylo " Už zase skáču přes kaluže".

Hlavní cenu a Cenu diváků získala Knihovna města Plzně, kterou zastupovala Bc. Lenka Ťoupalová. Porota dále rozhodla udělit 1.místo Knižnici Bratislava - Nové Mesto zastoupenou Mgr. Janou Vozníkovou.

Další ceny byly uděleny takto:
Cena za metody a práci s dětmi - Knihovna Jiřího Mahena v Brně - Bc.Ludmila Mičínová

Cena za vynikající námět - Městská knihovna Planá nad Lužnicí - Václava Vyhnalová a Eva Žaludová

Cena za kultivovaný jazykový projev - Knihovna města Ostravy - Jarmila Košťálová

Cena za originální aktivity při práci s dětmi - Knihovna Gymnázia Příbram - Edita Vaníčková Makosová

Cena za neobyčejné zprostředkování informací - Knihovna města Hradce Králové - Lukáš Treml, Kateřina Andrlová ( asistence)

Děkuji všem soutěžícím, že velmi dobře pracovali s tématem. Zárověň ukázali nejen porotě, ale i divákům, že  téma handicap v literatuře jde dětským čtenářům zprostředkovat různou formou a dobře.

Především děkuji Mahenově knihovně v Brně za výbornou organizaci. Další poděkování za finanční podporu patří SKIP ČR a MK ČR.

Ráda bych  pozvalal všechny na mezinárodní česko - slovenskou přehlídku, která se bude konat 16.-17. 10. 2013 v Masarykově veřejné knihovně ve Vsetíně, kde vystoupí vítězové jednotlivých ročníků z Čech a Slovenska.
Informace budou poskytnuty později.

S pozdravem
Iveta Novotná - garant projektu
Městská knihovna Chrudim

Akce dokumentů

Přihláška

Facebook

Bulletin SKIP

Wikipedie

Knihovnické akce