Nacházíte se zde: Úvod Aktuality Archiv aktualit Studijní cesta - Německo 2014

Studijní cesta - Německo 2014

Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR (SKIP) zve zájemce na tradiční studijní cestu, tentokrát do nových či rekonstruovaných, resp. i jinak pozoruhodných knihoven v Německu. Tipy programu nám kolegiálně poskytl Goethe Institut v Praze. Cesta se uskuteční ve dnech 27. 10. - 30. 10. 2014. Bližší informace o programu v příloze.

Předpokládaná cena zájezdu při plně účasti (45 osob) 7000 Kč, a to podle nákladů na ubytování (To uvažujeme dle přání z dřívějších cest jako hotelové, prip. solidní hostelove, dvoulůžkové - zpřesnění částky bude provedeno po definitivním potvrzení noclehů. V roce 2013 vyšly celkové náklady na cestu při čtyřech noclezích v rakouských hotelích 6040 Kč.) Úhrada zálohy (ve výši 4000 Kč - předpokládaná cena ubytování) zájezdu musí být provedena do 15. 9. (konkrétní pokyny budou vydány na přelomu srpna/září). Storno poplatek ve výši 2 000 Kč (pokud nebude zajištěn náhradník/ice).
Přihlášky zasílejte na adresu: zdenek.matusik@nkp.cz v kopii na skip@nkp.cz. Účastníci studijní cesty budou zařazování v pořadí, v němž dojdou přihlášky; zkušenosti ukazují, že i náhradníci mají šanci. Při zařazování budou přednostně uspokojení individuální členové SKIP, dále pracovníci členských institucí SKIP.

Potvrzení došlé přihlášky obdrží zájemci v krátkém odstupu, včetně statusu přihlášky. Výzvy k zaslání závažné přihlášky budou zaslány v průběhu srpna.

Kontakty: zdenek.matusik@nkp.cz a skip@nkp.cz.

Berte, prosím, v úvahu, že nadchází čas dovolených.

Zdeněk Matusik
předseda Komise pro zahraniční styky
Svaz knihovníku a informačních pracovníků ČR
Klementinum 190
110 00 PRAHA 1

Akce dokumentů

Přihláška

Facebook

Bulletin SKIP

Wikipedie

Knihovnické akce