Nacházíte se zde: Úvod Aktuality Archiv aktualit Den pro dětskou knihu 2019

Den pro dětskou knihu 2019

Vážené kolegyně a kolegové,

pro letošní Den pro dětskou knihu jsme se opět spojili s KOMIKSEM. I letos komiksové Nakladatelství CREW zapojí do akce Den pro dětskou knihu. Protože v roce 2019 slaví Batman své kulaté osmdesáté výročí, rozhodli jsme se pro téma Superhrdinů! Pro Den pro dětskou knihu jsme vybrali pracovní listy, které zachycují hned několik superhrdinských témat z komiksů, které vychází pod značkou CREW KIDS. Vaši čtenáři si tak budou moci vyplnit Průkaz superhrdiny nebo Padouchovu legitku, navrhnout superhrdinský oblek, domyslet superhrdinský komiks anebo vyluštit jména DC Superhrdinek. Jako bonus jsme přichystali i speciální vystřihovánky –masku samotného Batmana a Harley Quinn!

Pracovní listy ke stažení - http://www.dendetskeknihy.cz/nabidka-partneru/nabidka-crew-2019

Je snad již tradicí, že pro Den pro dětskou knihu vyhlašujeme soutěž o komiksy. A jaká budou pravidla soutěže? No přeci superhrdinská!

Pravidla soutěže ke stažení - http://www.dendetskeknihy.cz/nabidka-partneru/nabidka-crew-2019

Aby žádný čtenář neodešel z knihovny s prázdnou, přichystali jsme i superhrdinské plakáty. Stačí je v knihovně jednoduše vytisknout a malé čtenáře jimi odměnit. Těšíme se na fotky z Vašich akcí a držíme všem malým superhrdinům palce při plnění úkolů!

Registrační formulář - http://www.dendetskeknihy.cz/registrace-knihovny

Krásný den

Michaela Pexová
Specialistka komunikace Nakladatelství CREW s.r.o.

Akce dokumentů

Přihláška

Facebook

Bulletin SKIP

Wikipedie

Knihovnické akce