Nacházíte se zde: Úvod Regiony 07 Liberecký region Aktuality - akce Březen měsíc čtenářů - Čtenář roku 2020

Březen měsíc čtenářů - Čtenář roku 2020

11. ročník

Regionální organizace SKIP Libereckého kraje seBMČ 2020 ve spolupráci s Krajskou vědeckou knihovnou v Liberci připojuje k celostátní kampani Březen – měsíc čtenářů a vyhlašuje soutěž Čtenář roku 2020 Libereckého kraje.

Udělení krajského titulu a slavnostní vyhlášení se uskuteční v pondělí  23. 3. 2020 v 15.00 v Krajské vědecké knihovně v Liberci a pokud chcete do krajského klání přihlásit čtenáře té vaší knihovny, pak začněte intenzivně přemýšlet, vybírat a hlavně se přihlaste prostřednictvím formuláře https://www.skipcr.cz/akce-a-projekty/formulare/ctenar-roku-2020.

V roce 2020 budeme čtenáře roku vybírat  mezi učiteli a učitelkami, kteří jsou našimi aktivními čtenáři a současně s knihovnou úzce a velmi úspěšně spolupracují z titulu své profese. Chceme tím vyjádřit úctu k práci pedagogů i hluboké uspokojení ze společných projektů a aktivit, které společně vedou k podpoře čtenářství dětí školního věku. Spojení čtenáře roku s učiteli a učitelkami vnímáme také jako jeden ze způsobů, jak připomenout významné výročí J. A. Komenského a navázat na jeho odkaz.

V rámci krajského kola připravil regionální výbor tradičně velmi pěkný program i pěkné ceny. Popřemýšlejte o letošním čtenáři roku, oceňte spolupráci se školou / školami výběrem toho nejvíce spolupracujícího  pedagoga  a zúčastněte se i krajského kola.

Více informací  o Březnu – měsíci čtenářů najdete na webu SKIP CR https://www.skipcr.cz/akce-a-projekty/akce-skip/brezen-mesic-ctenaru.

Plakáty si můžete stáhnout ze stránky https://www.skipcr.cz/co-je-skip/publikace/propagacni-materialy

Akce dokumentů

Přihláška

Facebook

Bulletin SKIP

Wikipedie

Knihovnické akce