Navod

Pro pridani nove akce pouzijte odkaz Pridat novou akci (nad seznamem akci vpravo). Otevre se jednoduchy formular, kde vyplnite vas e-mail, nazev akce a overovaci kod. Pote na uvedeny e-mail obdrzite mail s linkem, ktery vas privede do editacniho formulare, kde vyplnite dalsi udaje o akci.

Pro upravu zaznamu akce otevrte prislusny zaznam kliknutim na nazev, kliknete na text Upravit tuto akci, a na mail, ktery jste uvedli, vam opet prijde link, po jehoz otevreni muzete zaznam editovat.
Prehled je v testovacim provozu: v pripade potizi s vyplnovanim formulare, ci s pripominkami se muzete obratit na mail plone.support@seznam.cz.

 

LIB CON 2016

Událost Konference
Čas 04.11.2016
od 09:00 am do 11:00 pm
Místo Hostivice
Jméno
Kontaktní telefon +420 727 903 681
Přidat událost do kalendáře vKalendář (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Konference o nových směrech knihovnictví a informačních služeb

Místo konání:
Hostivice  - Středočeský kraj

Hostivice (Praha-západ) bude opět místem pro trendovou knihovnickou konferenci LIB CON určenou pro pracovníky městských knihoven, městských a obecních úřadů, informační profesionály a experty z oblasti vzdělávání. Její třetí ročník bude řešit především roli knihoven v krizových situacích a trendy v informačních službách.

 

Registrujte se na: http://www.libcon.cz

 

Konference tentokrát bude mít rozměr nejenom v kombinaci informační vědy a knihovnictví, ale především vzdělávání, výzkumu a nových trendů ve službách. Vážné téma bude hned zpočátku, kdy Ing. Martin Kovalčík z organizace Člověk v tísni dá do souvislosti téma čtenářství a chudoby. Neméně zajímavou přednáškou se bude prezentovat Mgr. Matyáš Urbánek a představí některé příklady knihovnictví v extrémních situacích.

Na konferenci přijal pozvání doc. PhDr. Richard Papík, PhD., který na konferenci vystoupí s tématem reflektujícím oblast rešeršní služby a veřejné knihovny.  V rámci LIB CON přijede do Hostivice i zástupce společnosti EBSCO Ing. Mgr. Pavel Synek, který pohovoří o dostupnosti vědeckých informací. Hostem bude například také prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc. z VŠE s tématem týkající se výzkumných metod a Competitive Intelligence. Další přednáškou budou například trendy v oblasti zdrojů tiskových agentur v podání Jindřicha Landy z ČTK.

Vedle dalších zajímavých témat se můžete těšit na večerní knihovnický happening, kdy bude čas vyhrazen pro neformální diskuzi, dobré jídlo a ochutnávku vín z Vinařství Tetur.

Děkujeme za vaši účast a těšíme se na vás v říjnu v Hostivici.

Celý program dostupný na: www.libcon.cz

Občerstvení zajištěno v průběhu celého dne.

ZVÝHODNĚNÉ VLOŽNÉ PRO ZAMĚSTNANCE VEŘEJNÝCH INSTITUCÍ

Místo konání:

Sokolovna Hostivice
Jiráskova 201
Hostivice

Kontaktní osoba:
Bc. Barbora Šimková,
bara@mksh.cz, +420 727 903 681

Typ akce: Konference

Pro koho je akce určena:
všechny

Pro jaký typ knihoven:
městské a místní knihovny , knihovny v okresních městech , knihovny s regionální funkcí , krajské knihovny , vysokoškolské knihovny , školní knihovny , odborné knihovny , lékařské knihovny , knihovny muzejí a galerií , archivní knihovny , všechny typy knihoven , archivy , muzea a galerie

Požadovaná úroven:
začátečníci , mírně pokročilí , pokročilí , experti

Není požadována žádná minimální kvalifikace.

Maximální počet účastníků:  200

Učastnický poplatek:  790 Kč    pro členy SKIP:  650 Kč

Poznámky:
Standardní vložné………………………………………………………………………………… 790 Kč Zvýhodněné vložné (veřejné instituce)……………………………………………………. 650 Kč Speciální nabídka (2 osoby ze stejné veřejné intituce)………………………………. 990 Kč Studentské vložné…………………………………………………………………………………. 390 Kč

Více informací o této události...

Upravit tuto akci

Akce dokumentů