Nacházíte se zde: Úvod Akce a projekty Knihovnické konference, semináře, vzdělávací akce Konference Knihovny současnosti 2017
Navod

Pro pridani nove akce pouzijte odkaz Pridat novou akci (nad seznamem akci vpravo). Otevre se jednoduchy formular, kde vyplnite vas e-mail, nazev akce a overovaci kod. Pote na uvedeny e-mail obdrzite mail s linkem, ktery vas privede do editacniho formulare, kde vyplnite dalsi udaje o akci.

Pro upravu zaznamu akce otevrte prislusny zaznam kliknutim na nazev, kliknete na text Upravit tuto akci, a na mail, ktery jste uvedli, vam opet prijde link, po jehoz otevreni muzete zaznam editovat.
Prehled je v testovacim provozu: v pripade potizi s vyplnovanim formulare, ci s pripominkami se muzete obratit na mail plone.support@seznam.cz.

 

Konference Knihovny současnosti 2017

Událost Konference
Čas Úterý 12.09.2017 13:00 do
Čtvrtek 14.09.2017 13:00
Místo Univerzita Palackého v Olomouci, Právnická fakulta, tř. 17. listopadu 8, 771 11 Olomouc
Jméno
Kontaktní telefon 734 684 729
Přidat událost do kalendáře vKalendář (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Místo konání:
Univerzita Palackého v Olomouci, Právnická fakulta, tř. 17. listopadu 8, 771 11 Olomouc  - Olomoucký kraj

Letošním mottem konference je:
"Zelená knihovnám" s podtitulem: "Tvoříme knihovny jako otevřený prostor."
V souvislosti s tím chápeme knihovny jako místo koncentrující velké množství informací a vědomostí, které by měly být dostupné všem a relativně rychle. Motto letošní konference zároveň poukazuje na to, že jsou knihovny stále otevřené novým technologiím a trendům v knihovnictví.

V letošním programu bude důraz kladen na tato témata: moderní technologické trendy v knihovnách, vzdělávání knihovníků a uživatelů, management a personalistika, zajištění bezpečného prostředí pro čtenáře či témata zabývající se čtenáři se specifickými potřebami.

Typ akce: Konference

Pro koho je akce určena:
všechny

Pro jaký typ knihoven:
všechny typy knihoven

Není požadována žádná minimální kvalifikace.

Učastnický poplatek:  1550 Kč    pro členy SKIP:  1395 Kč

Poznámky:
Sleva platí pro členy SDRUK

Upravit tuto akci

Akce dokumentů