Nacházíte se zde: Úvod Akce a projekty Knihovnické konference, semináře, vzdělávací akce Hrátky s pamětí – celostátní seminář pro knihovníky-trenéry paměti 2015
Navod

Pro pridani nove akce pouzijte odkaz Pridat novou akci (nad seznamem akci vpravo). Otevre se jednoduchy formular, kde vyplnite vas e-mail, nazev akce a overovaci kod. Pote na uvedeny e-mail obdrzite mail s linkem, ktery vas privede do editacniho formulare, kde vyplnite dalsi udaje o akci.

Pro upravu zaznamu akce otevrte prislusny zaznam kliknutim na nazev, kliknete na text Upravit tuto akci, a na mail, ktery jste uvedli, vam opet prijde link, po jehoz otevreni muzete zaznam editovat.
Prehled je v testovacim provozu: v pripade potizi s vyplnovanim formulare, ci s pripominkami se muzete obratit na mail plone.support@seznam.cz.

 

Hrátky s pamětí – celostátní seminář pro knihovníky-trenéry paměti 2015

Událost Speciální školení
Čas Úterý 28.04.2015 12:00 do
Středa 29.04.2015 14:30
Místo Městská knihovna Litvínov
Jméno
Kontaktní telefon 517 324 547
Přidat událost do kalendáře vKalendář (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Místo konání:
Městská knihovna Litvínov  - Ústecký kraj
(Soukenická 982, Litvínov, 28. – 29. dubna 2015)

Vzdělávání knihovníků-trenérů paměti, výměna praktických zkušeností z vedení kurzů trénování paměti v prostředí knihoven, zkvalitňování a rozšiřování poskytování služeb knihovníky-trenéry paměti.

Celostátní setkání pracovníků knihoven, kteří připravují aktivizační programy (AP) zaměřené na práci s pamětí jako interaktivní formu vzdělávání pro různé cílové skupiny. AP mají základ ve zpracovávání dat, informací ze všech oblastí lidského života. Informační potenciál knihoven poskytuje tedy ideální prostor pro tyto aktivity.

Vznik samostatné sekce v rámci SKIP a činnost jejich členů zvedá nejen prestiž knihovníků v tomto oboru (již přednášejí v rámci celostátních seminářů České společnosti pro trénování paměti a mozkový jogging), ale také nároky na ně kladené. Seminář je proto zaměřen na výměnu praktických zkušeností a osvědčených metod práce v rámci tréninkových programů.

Pro držitele certifikátů trenéra paměti I. - III. stupně z řad pracovníků knihoven je seminář zároveň formou kontinuálního vzdělávání v rámci akreditovaného vzdělávacího systému České společnosti pro trénování paměti a mozkový jogging a účast na něm je ohodnocena na základě vnitřního kreditního systému.

Typ akce: Speciální školení

Pro koho je akce určena:
jiné (uveďte v Poznámce)

Pro jaký typ knihoven:
všechny typy knihoven

Požadovaná úroven:
mírně pokročilí

Požadovaná kvalifikace:  Trenér paměti I, II, III

Termín pro registraci:  31.03.2015

Maximální počet účastníků:  30

Učastnický poplatek:  150 Kč    pro členy SKIP:  150 Kč

Poznámky:
Určeno pro knihovníky - trenéry paměti s certifikátem I, II a III. Výjimečně, v případě volných míst a po dohodě s ředitelkou MěK Litvínovu Mgr. Marcelou Güttnerovou, guttnerova@knihovna-litvinov.cz, ostatní knihovníci/ce.

Více informací o této události...

Upravit tuto akci

Akce dokumentů