Nacházíte se zde: Úvod Akce a projekty Knihovnické konference, semináře, vzdělávací akce Konference CitaKon 2018
Navod

Pro pridani nove akce pouzijte odkaz Pridat novou akci (nad seznamem akci vpravo). Otevre se jednoduchy formular, kde vyplnite vas e-mail, nazev akce a overovaci kod. Pote na uvedeny e-mail obdrzite mail s linkem, ktery vas privede do editacniho formulare, kde vyplnite dalsi udaje o akci.

Pro upravu zaznamu akce otevrte prislusny zaznam kliknutim na nazev, kliknete na text Upravit tuto akci, a na mail, ktery jste uvedli, vam opet prijde link, po jehoz otevreni muzete zaznam editovat.
Prehled je v testovacim provozu: v pripade potizi s vyplnovanim formulare, ci s pripominkami se muzete obratit na mail plone.support@seznam.cz.

 

Konference CitaKon 2018

Událost Konference
Čas 21.03.2018
od 09:00 am do 05:00 pm
Místo Brno
Jméno
Kontaktní telefon 778157127
Přidat událost do kalendáře vKalendář (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

citace, plagiátorství, e-zdroje

Místo konání:
Brno  - Jihomoravský kraj
(Knihovna Jiřího Mahena, Kobližná 4, Brno)

Citace a plagiátorství jsou často diskutovanými tématy nejen na akademické půdě. Konference zaměřená převážně na tuto problematiku zde však doposud chyběla. Proto jsme se rozhodli zorganizovat akci, na které se budeme tímto tématem zabývat. I přesto, že se dotkneme i jiných témat, problematika citací se povine celou konferencí jako červená nit. V rámci přednášek odborníků se můžete těšit na přehled online nástrojů a e-zdrojů, které mohou knihovny a jejich uživatelé využívat. Dozvíte se, jak efektivně propagovat služby své knihovny, aby se o nich dozvědělo co nejvíce uživatelů a Vaše úsilí tak nepřišlo nazmar. Nenechte se však mýlit, konference není určena jen knihovníkům. Uvedená témata lze dobře využít i pro jiné oblasti činnosti, nebo svůj vlastní osobnostní rozvoj. Jste-li knihovník, vyučující nebo „jen“ zájemce o problematiku citací a plagiátorství, je konference určena právě Vám!

Typ akce: Konference

Pro koho je akce určena:
všechny

Pro jaký typ knihoven:
všechny typy knihoven

Požadovaná úroven:
začátečníci , mírně pokročilí , pokročilí , experti

Není požadována žádná minimální kvalifikace.

Maximální počet účastníků:  80

Učastnický poplatek:  800 Kč    pro členy SKIP:  800 Kč

Poznámky:
Do 21.2.2018 lze využít akci na registrační poplatek 1+1 zdarma. Registrujte se na www.citakon.cz

Více informací o této události...

Upravit tuto akci

Akce dokumentů