Nacházíte se zde: Úvod Akce a projekty Knihovnické konference, semináře, vzdělávací akce Celostátní setkání knihovnických seniorů 2020
Navod

Pro pridani nove akce pouzijte odkaz Pridat novou akci (nad seznamem akci vpravo). Otevre se jednoduchy formular, kde vyplnite vas e-mail, nazev akce a overovaci kod. Pote na uvedeny e-mail obdrzite mail s linkem, ktery vas privede do editacniho formulare, kde vyplnite dalsi udaje o akci.

Pro upravu zaznamu akce otevrte prislusny zaznam kliknutim na nazev, kliknete na text Upravit tuto akci, a na mail, ktery jste uvedli, vam opet prijde link, po jehoz otevreni muzete zaznam editovat.
Prehled je v testovacim provozu: v pripade potizi s vyplnovanim formulare, ci s pripominkami se muzete obratit na mail plone.support@seznam.cz.

 

Celostátní setkání knihovnických seniorů 2020

Událost jiný typ (uveďte v Poznámce)
Čas Úterý 02.06.2020 14:00 do
Čtvrtek 04.06.2020 14:00
Místo Náchodsko
Jméno
Kontaktní telefon 601585962
Přidat událost do kalendáře vKalendář (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Místo konání:
Náchodsko  - Královéhradecký kraj

Cílem projektu je umožnit setkání bývalých pracovníků knihoven z celé České republiky, bývalých spolupracovníků, kteří utvářeli české knihovnictví, seznámit je s nynějším stavem a aktivitami knihoven i s rozvojem a zajímavostmi konkrétního regionu, a tím přispět k jejich aktivnímu životu. Akce má za cíl také napomáhat ke zviditelnění knihoven u zástupců městské správy i občanů města.

Účastníci se sjedou do Broumova, kde je zajištěné ubytování v klášteře. Účastníci se mohou těšit například na prohlídku kláštera, exkurze v blízkých knihovnách a seznámení se s kulturními, turistickými zajímavosti regionu. Dny plné podnětných diskusí, zajímavých setkání a vlídného přijetí.

Přihlašovací formulář k akci

https://forms.gle/BXeJiHVzLw34QzV48

Info s podrobným programm i na webu SKIP 08 Východní Čechy http://skip.knihovnahk.cz/2020/2/27/celost%C3%A1tn%C3%AD-setk%C3%A1n%C3%AD-knihovnick%C3%BDch-senior%C5%AF-2020

Typ akce: jiný typ (uveďte v Poznámce)

Pro koho je akce určena:
jiné (uveďte v Poznámce)

Pro jaký typ knihoven:
všechny typy knihoven

Není požadována žádná minimální kvalifikace.

Maximální počet účastníků:  40

Učastnický poplatek:  1700 Kč    pro členy SKIP:  1500 Kč

Upravit tuto akci

Akce dokumentů