Nacházíte se zde: Úvod Regiony 02 Středočeský region AKCE Čtenář roku Čtenář roku 2012 Výherce ve Středočeském kraji - Měk Velvary

Výherce ve Středočeském kraji - Měk Velvary

Naše knihovna se již podruhé zapojila do celostátní soutěže Svazu knihovníků a informačních pracovníků a vyhlásila nejlepší čtenáře velvarské knihovny za rok 2011. V pondělí 26. března se ve společenské místnosti knihovny sešli nejen všichni pozvaní kandidáti, ale i jejich rodinní příslušníci a ostatní diváci. Za vedení města byl přítomen pan místostarosta ing. Vojtěchovský.

velvary3m.jpg

Báječnou atmosféru, která po celý slavnostní podvečer panovala, korunovala svými hudebními vstupy talentovaná začínající zpěvačka – žákyně zdejší ZŠ - Petra Longauerová. Publikum doslova okouzlila a vysloužila si velký aplaus.

A koho jsme za loňský rok vyhodnotili a odměnili?

Kategorie nejvěrnějších - tj. čtenáři, kteří jsou registrovaní v knihovně nejdéle - byla letos dominantní: 1. Emílie Poláčková (57 let), 2. Jaroslav Bernášek (54 let), 3. Jarošová Milada (52 let). Paní E. Poláčková se stala nejenom vítězkou v naší knihovně, ale také je Králem čtenářů za Středočeský kraj. Byla odměněna knižním darem vydavatelství TRITON a získala také knižní poukázky z knihkupectví Kanzelsberger. Gratulujeme.

velvary1m.jpg

velvary10m.jpg

Máme radost z toho, že cestu do knihovny si v našem městě a blízkém okolí najdou jak děti, tak dospělí i senioři. A mnohé loňská soutěž přímo probudila. Proto jsme opět odměnili i další kategorie.

velvary6m.jpg

Anna Kratochvílová

Akce dokumentů

Přihláška

Facebook

Bulletin SKIP

Wikipedie

Knihovnické akce